Почтовый ящик  

Ыыы!!! :)

У Львові правоохоронці накрили IT-притон


Внаслідок блискуче проведеної операції, львівським правоохоронцям вдалось виявити і впіймати на гарячому організаторів IT-притону.
Притон розташовувався у трикімнатній квартирі на одній з центральних вулиць міста. Організував його спритний підприємець з Києва, наразі правоохоронці перевіряють його причетність до організації подібних закладів у інших містах.
Заклад обслуговував лише ВІП-клієнтів: громадян США, Ізраїлю, Бельгії і Голландії. До IT-діяльності ділок залучав молодих студентів технічних вузів, переважно немісцевих. Хлопці приїхали до Львова в пошуках кращого життя, а опинились у IT-притоні.
Під час операції, було затримано самого власника та сімох програмістів. Також було вилучено обладнання для програмування та IT-продукцію.
Затримані програмісти заявили, що програмуванням займаються вперше і відмовились давати свідчення.
— У нас в Родатичах нормальної роботи не знайдеш — говорить один із затриманих молодиків — А тут на мене вийшов цей тип. Запропонував непогані гроші і пообіцяв, що на апаратному рівні програмувати не доведеться, лише легке ООП. Ну я і погодився.
Після складання адміністративних протоколів програмістів відпустили, а проти організатора IT-притону порушено кримінальну справу.
Ярослав Львівський, спеціально для сайту Репортажист.

src: http://reportazhyst.com/u-lvovi-pravoohorontsi-nakryly-it-pryton/

:) Вот трава, так трава :)

16 ноября 2012

Оставить комментарий